Cock Struycken architect

 

2019-08-20 15.51.30 - kopie"De wereld van de architectuur is altijd in beweging en hier speel ik graag op in. Het is mijn passie om een bijdrage te leveren aan een omgeving door mooie projecten op te leveren.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke betrokkenheid en "speciale aandacht" voor de detaillering, materialen en afwerkingsniveau."

Architekt Cock Struycken

 

Over Cock Struycken, de architect

Omdat persoonlijke betrokkenheid bij ons hoog in het vaandel staat, gaan de relaties met onze opdrachtgevers veel verder dan de bekende opdrachtgever-opdrachtnemer relatie. Door middel van intensief contact en nauwe samenwerking komen we tot concepten die naadloos aansluiten op de behoefte van onze opdrachtgevers.

U bent altijd welkom op ons kantoor in Tilburg, waar wij samen met onze partners, onze opdrachtgevers volledig ontzorgen van het eerste concept tot het definitieve ontwerp. Daarnaast kenmerken wij ons door ons oog voor duurzame oplossingen. Wij zijn er van overtuigd dat ijzersterke architectuur hand in hand kan gaan met duurzaamheid.

 

Meer over ons

In 1977 werd door Cock Struycken het huidige architektenburo opgericht in Tilburg. In de afgelopen 35 jaar heeft het buro zich ontwikkeld tot een flexibel allround architektenburo.

cock struycken architektenburo avb bna, werkt aan gevarieerde opdrachten in woning- en utiliteitsbouw, en bevatten projecten in nieuwbouw, restauratie, verbouwing en renovatie. In deze projecten beheersen wij  alle fasen van het bouwproces, vanaf de eerste schets tot en met de oplevering, waaronder o.m. het vervaardigen van bouwtekeningen, calculaties, bestekken en voeren directie.

cock struycken architektenburo avb bna is aangesloten bij de Bond van Nederlandse Architecten BNA.

Als u op zoek bent naar een ontwerp met speciale aandacht voor de detaillering, materialen en afwerkingsniveau, dan is cock struycken architektenburo avb bna een bijzonder goede keuze.